Wys³any: 2013-06-28, 19:11 Wymieniê wizytówki na bilety komunikacji miejskiej Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Wymieniê wizytówki ilo¶æ siê co jaki¶ czas powiêksza.
Wymieniê na bilety komunikacji miejskiej, jednorazowe, miesiêczne, karnety itp
Mog± byæ te¿ dodatkowo bilety pkp
Wys³any: 2013-06-28, 20:09
Rodzaj kolekcji: Wizytówki
Witam
Mam na zamianê kilkana¶cie migawek i do¶æ spor± ilo¶æ biletów ³ódzkich (skasowanych )
Jestem bardzo chêtny na wymianê.
Proszê o odpowiedz :)
Wys³any: 2013-11-05, 18:05
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Uzbiera³a sie kolejna porcja wizytówek. Kto¶ chêtny aby siê ze mn± wymieniæ ?
W zamian przyjmê bilety wszelkiego rodzaju - komunikacji miejskiej, pkp i mo¿e bilety wstêpu te¿, a tak¿e wizytówki hodowców kotów z kotami ;D
Wys³any: 2013-12-21, 12:03
Kto¶ chêtny na wymianê ? Ci±gle przybywaj± mi nowe wizytówki, chêtnie komu¶ wy¶lê 50, 100, 150 a nawet wiêcej wizytówek oczywi¶cie w zale¿no¶ci od jako¶ci i ilo¶ci biletów.
Niech siê kto¶ zg³osi, bo ju¿ nie mam gdzie ich trzymac ;D
Wys³any: 2014-03-25, 21:15
Super.
NA pewno co¶ siê dla Pani znajdzie.
Wizytówki z rêcznym wyrobem bi¿uterii to mam na pewno, firmy ogrodnicze te¿, mo¿e i z medycyny tez siê co¶ znajdzie. Hodowli i hodowców kotów sama szukam a na wymiane nie mam.
Wys³any: 2014-03-25, 22:20
Rodzaj kolekcji: Wizytówki, dzbanki porcelanowe
Jest w Olkuszu klub Nietoperz, wizytówkê - kartê klubow± specjalnie dla Kowalsika od³o¿y³am ! (Pewnie jednego kota dostanê)
Te dwie z Pêtli Boryszyñskiej tez jeszcze mam, ale one nie zachwycaj±, nietoperze s± gdzie¶ na trzecim planie.
_________________ Euphorbia
Ostatnio zmieniony przez EUPHORBIA 2014-03-25, 22:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum