Wys³any: 2020-03-29, 09:23 Witam Wszystkich i proszê o pomoc w identyfikacji roku Rodzaj kolekcji: Pokale Tyskiego
Nie mam pojêcia wiêc pytam tych którzy siê interesuj± pocztówkami i proszê o pomoc.
W starych zdjêciach znalaz³em pocztówkê.Jest niemiecka,nie umiem okre¶liæ z jakiego jest roku i co na niej pisze.
Je¿eli kto¶ po¶wiêci chwilkê aby na ni± zerkn±æ i mi pomóc to bêdê wdziêczny.
Pozdrowionka i zdrowia przede wszystkim
Remik
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2020-03-29, 20:14
Rodzaj kolekcji: Pokale Tyskiego
Dziêkujê bardzo za pomoc.A co do jako¶ci zdjêæ to chcia³em wkleiæ wiêksze ale jako¶ mi je pomniejszy³o-muszê to dopracowaæ Jeszcze raz Wielkie Dziêki
Wys³any: 2020-04-02, 07:53
Rodzaj kolekcji: Pokale Tyskiego
Carycek1 napisa³/a:
A podpis po niemiecku: "Schron w okopie strzeleckim".
Dziêkujê za odpowied¼.Po prostu z okazji siedzenia w domu dla bezpieczeñstwa-porz±dkujê stare szwarga³y i znajdujê ró¿ne zapomniane drobiazgi.Pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum