Wys³any: 2017-12-21, 16:24 [Want] Stikeez - Star Wars, Smerfy, Warzywa, Zwierzêta Rodzaj kolekcji: Rysie
Hej
Razem z moimi dzieciakami wci±gnêli¶my siê w zbieranie Stikeezów Star Wars z Lidla. Oczywi¶cie trochê za pó¼no no i akcja siê skoñczy³a, a my w lesie. No bo te¿ i zbieramy ambitnie na trzy albumy. Je¶li ma kto¶ jakie¶ na wymianê to bardzo proszê o info.
Poszukujemy:
Pierwszy zestaw: uda³o siê skompletowaæ
Drugi zestaw: Pilot My¶liwca Tie
Trzeci zestaw: Pilot My¶liwca Tie, Admira³ Ackbar
Poprzednie edycje Stikeezów te¿ pewnie by mnie interesowa³y, a w szczególno¶ci albumy - bo nie mam ani, do smerfów ani do warzyw&owoców, a tym bardziej do zwierz±t.
Co do samych figurek to brakuje mi:
Smerfy: Ciamajda, £asuch
Warzywa i owce: Ananas, Banan, Ogórek, Pomidor, Sa³ata
Zwierzêta: WSZYSTKIE (oprócz delfina, kaczki, ¿ó³wia, krowy, ¿yrafy, hipopotama, s³onia, kota, fioletowego zêbatego potworka, ró¿owego je¿owego, ró¿owego z bia³± twarz±)
Sorry za d³ug± przerwê i nieobecno¶æ. Sam w to nie wierzê ale nie sprawdza³em poczty przez prawie 2 tygodnie! Odpoczywa³em
Kole¿anka z pracy dostarczy³a mi spor± ilo¶æ smerfów wiêc moje braki ograniczy³y siê w tym zakresie tylko do trzech sztuk. Oto zdjêcie tych brakuj±cych. Gdyby¶ na pó³kach u dzieci trafi³ na niepotrzebny album do smerfów czy warzyw to bardzo by mi zale¿a³o. To co widaæ na zdjêciu to nie mój zbiór a jedynie prtzyk³adowa fotka z netu.
Przepraszam Wszystkich za brak odpowiedzi - musia³em przegapiæ informacjê o odpowiedzi w temacie, a kolejne powiadomienia nie przychodz± dopóki nie przeczyta siê tych wcze¶niejszych...
Wieczorem sprawdzê na czym stojê bo ostatnio kole¿anka przynios³a mi trochê stik'ów.
Kasiucha - my¶lê ¿e znajdê u siebie co¶ z listy braków Twojego syna.
Kasiucha - w miêdzyczasie zdoby³em ju¿ te dwie figurki, które dla mnie od³o¿y³a¶ wiêc nie bêdê ich potrzebowa³. Je¶li chodzi o braki w figurkach Twojego syna, to mia³bym tylko Kylo Ren oraz wkrótce bêdê mia³ Max Rebo. Mia³aby¶ co¶ z warzyw lub smerfów? Listê braków doda³em w pierwszym po¶cie.
¶pi±ca królewna - dziêki mam je ju¿ wszystkie.
Wys³any: 2018-01-19, 13:51
Rodzaj kolekcji: Pocztówki z mapkami
lynx007 napisa³/a:
Kasiucha - w miêdzyczasie zdoby³em ju¿ te dwie figurki, które dla mnie od³o¿y³a¶ wiêc nie bêdê ich potrzebowa³. Je¶li chodzi o braki w figurkach Twojego syna, to mia³bym tylko Kylo Ren oraz wkrótce bêdê mia³ Max Rebo. Mia³aby¶ co¶ z warzyw lub smerfów? Listê braków doda³em w pierwszym po¶cie.
Niestety z tych wcze¶niejszych edycji nie mamy nic podwójnego
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum