_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2018-11-13, 19:18
Rodzaj kolekcji: pocztówki, naszywki, modele samochodów
Dziêki za odpowied¼, ale z tego zestawu, przynajmniej teraz, nie znalaz³em nic dla siebie.
Mo¿e mia³by¶ co¶ na temat samolotu An-2 albo jakie¶ pami±tki z PZL (WSK) Mielec? Szukam np. kubeczka ze sto³ówki pracowniczej
Co do pocztówki PLL LOT to dziêkujê mam.
An-2 gwiazda 1.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 56.75 KB
_________________ Zbieram pami±tki zwi±zane z polskim lotnictwem i motoryzacj±
Wys³any: 2019-08-01, 08:29
Rodzaj kolekcji: lotnicze
Oczywi¶cie nadal jestem zainteresowany. Chêtnie porozmawiam przez tel na temat spotkania w RZE na pokazach. Mam wra¿enie ¿e w³asnie odnalaz³em osobê która kupi³a du¿± kolekcjê wpinek LOT ostatnio. Prosi³em sprzedawcê o namiar :)
Wys³any: 2019-12-14, 17:33
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Takie fanty dzi¶ kupi³em. Zainteresowany?
20191214 a.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 105.92 KB
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2020-01-03, 04:37
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
OK - wyrzucam.
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum