Wys³any: 2009-10-15, 23:12 [Want] PL-ki i inne z wyró¿nikami krajów (D, F, UA, RUS) Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
A konkretnie te naklejki z bran¿y petrochemicznej (Shell, Mobil, Texaco, CPN, Lotos,...).
Mam ponad 150 takich naklejek.
To hobby jest prawie skoñczone jak chodzi o nowe polskie naklejki - ale mo¿e znajdzie kto¶ jeszcze starsze polskie lub zagraniczne (szczególnie zza wschodniej granicy).
Na pewno brakuje mi:
* PL Lotos mineralny (zielony)
*PL Fuchs
Mo¿e kto¶ znajdzie takie PL-ki lub naklejki ukraiñskie UA, rosyjskie RUS, francuskie F, niemieckie D i inne, ale koniecznie olejowe lub paliwowe.
Ostatnio zmieniony przez warczp 2010-10-06, 19:02, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Go¶æ
Wys³any: 2009-10-16, 08:40
ja mam 2 naklejki takie jakby aluminiowe, kolor czarny i bia³y chyba. dodatkowo z napisem chyba "alu-frost"
Interesuje Ciê co¶ takiego? Robiæ zdjêcie? No i czy masz jakie¶ smycze reklamowe?
Wys³any: 2009-10-16, 11:06
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Wys³any: 2009-10-17, 14:54
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Takie smycze znalaz³em:
Ostatnio zmieniony przez warczp 2009-10-17, 15:12, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Go¶æ
Wys³any: 2009-10-19, 12:49
sry, ¿e nie odpisywa³em, ale robi³em format i w koñcu o wszystkim pozapomina³em ;]
Wys³any: 2009-10-19, 13:50
Mia³em nadziejê, ¿e "frost" ma co¶ do czynienia z p³ynem do ch³odnic.
Szkoda - Alufrost nie ma niestety nic do czynienia z produktami petrochemicznymi - nawet szeroko rozumianymi.
A mo¿e masz podk³adki pod piwo? (mo¿e uda³aby siê wymiana trójstronna)
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Go¶æ
Wys³any: 2009-10-19, 20:48
warczp napisa³/a:
Mia³em nadziejê, ¿e "frost" ma co¶ do czynienia z p³ynem do ch³odnic.
Szkoda - Alufrost nie ma niestety nic do czynienia z produktami petrochemicznymi - nawet szeroko rozumianymi.
A mo¿e masz podk³adki pod piwo? (mo¿e uda³aby siê wymiana trójstronna)
Ale za¶ alu-frost to firma tuningowa ;P
hm... Mo¿e i bym znalaz³ podk³adki pod piwo, ale nei koniecznie z logo jakiego¶ browaru ;P
Wys³any: 2009-10-19, 22:25
Z logo czy nie - chodzi o podstawki (tekturowe) pod piwo.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2011-03-29, 14:32
Tego typu naklejek jak na zdjêciu poszukujê (ale tylko petrochemicznych) .
Na pewno brakuje mi:
- PL Fuchs
- PL Lotos uniwersalny (Rafineria Gdañska, naklejka zielona).
PL-ki.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 157.71 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Ostatnio zmieniony przez warczp 2011-04-01, 03:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2011-04-07, 13:09
Szkoda, ¿e RMF to Radio, a nie firma olejowa
Dziêkujê, ale takich nie zbieram.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2011-07-04, 21:09
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Mo¿e taka:
PL-STATOIL.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 17.89 KB
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2013-04-28, 07:50
Lekko zmodyfikowa³em profil tej Kolekcji: zacz±³em zbieraæ te¿ PL-ki (i z innych krajów) nie tylko petrochemiczne. Druga czê¶æ (niepetrochemiczna) póki co ze spokojem - bez takiego nacisku jak pierwsza.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2015-01-05, 13:12
Nadal jestem nimi zainteresowany.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2015-01-26, 19:35
Dziêkujê za propozycjê, ale ju¿ taki mam.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2017-04-26, 20:14
Ma kto¶?
Robert Byrne (°ᴥ°)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum