Wys³any: 2015-11-20, 19:55 ¶pi±ca królewna Rodzaj kolekcji: znaczki, przypinki, wagi
Witam
Duszê kolekcjonera odziedziczy³am, ale staram siê kontrolowaæ Realizujê siê poprzez powiêkszanie kolekcji osób mi bliskich
W zwi±zku z tym interesuj± mnie: znaczki, monety 2 z³, podstawki do piwa i stare pocztówki zagraniczne, najchêtniej czarno-bia³e (te ostatnie dla mnie).
Na wymianê mam znaczki (siê porz±dkuj±), pocztówki, torebki/ kopertki herbaciane, smycze, i na pewno trochê innych rzeczy siê znajdzie, je¶li zajdzie taka potrzeba.
Jak tylko zorganizujê zbiory lepiej, wstawiê zdjêcia.
Wys³any: 2017-01-07, 19:54
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Mia³em okazjê poznaæ Ciê osobi¶cie
Ale by³bym ciekaw pomys³u na Twój loginu. Mo¿e opisa³aby¶ jego pochodzenie ?
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2017-01-14, 12:17
Rodzaj kolekcji: znaczki, przypinki, wagi
Podjê³am noworoczn± próbê uporz±dkowania kolekcji, rzeczy na wymiany i profilu..
No wiec jeszcze raz
Zbieram, poszukujê, interesuj± mnie:
- znaczki
- stare wagi (kuchenne, pocztowe), odwa¿niki… mini kolekcja na razie (5 sztuk), zajmujê siê tak¿e renowacj±
- przypinki, pinsy zwi±zane z Warszawa, Lublinem (takie klasyki turystyczne) lub wojskowo¶ci±, nurkowaniem
- p³yty, artyku³y, ksi±¿ki i inne pami±tki zwi±zane z Czes³awem Niemenem
- stare pocztówki najchêtniej czarno-bia³e – Warszawa lub Rogo¼no Wlkp. (Rogasen) oraz zagraniczne (Pary¿, Bruksela, Londyn…)
Wys³any: 2017-01-14, 14:56
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Chêtnie bym zobaczy³a bilety komunikacji miejskiej.
Mam troche znaczków, ale dawno ich nie aktualizowa³am. A jak bym zobaczy³a ciekawe bilety to da³oby mi to motywacje do zeskanowania na nowo znaczków :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum