Wys³any: 2018-04-05, 16:36
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
¦wiêta Wielkiej Nocy to piêkny i dobry czas, ale to co dobre ma te¿ swoj± cenê - przedtem trzeba po¶wiêciæ "chwilê" na przygotowania. I zabrak³o mi jego na wrzucenie podziêkowañ za korki przekazane przez Dominika.
Serdecznie dziêkujê za i za ³adn± torebkê!
20180405_170225.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 179.15 KB
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2018-04-11, 20:32
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Przed "chwil±" dziêkowa³em za przesy³kê, a tu druga!
Je¶li ¦pi±ca Królewna by³aby z Hiszpanii to powiedzia³bym, ¿e ma kopalnie korków
I do tego bassety!
Bardzo serdecznie dziêkujê! I dziêkujê te¿ za przekazanie "bardzo osobiste"
20180411_185054.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 231.98 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2018-04-16, 09:52
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Dziêkujê Karina za sobotnie spotkanie warszawskie i przekazane fanty
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2018-06-18, 23:07
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Spotkanie by³o mega krótkie ale dziêkujê Ci za nie i za kartki pocztowe!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2018-09-30, 09:02
Te¿ przy³±czam siê do podziêkowañ za spotkanie... poniewa¿ poprzez nie Dominik dosta³ korki dla mnie
Dziêkujê Karino!
20180928_201707.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 227.02 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2019-05-20, 05:38
Dziêkujê za kolejn± wymianê i spotkanie na Zlocie w Warszawie!
Przyby³o mi du¿o ciekawych korków!!
20190515_Karina.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 220.46 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wys³any: 2021-10-06, 04:54
Dosta³em du¿± paczkê korków i basseta
Bardzo dziêkujê Karino za wsparcie mojej Kolekcji!! :)
20211006_053549 Karina.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 209.22 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum