Wys³any: 2014-09-13, 15:39
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Czyta³e¶ bez zrozumienia regulamin przed zatwierdzeniem czy nie masz pojêcia co zatwierdzi³e¶?
To jest Forum WYMIAN !
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2014-09-13, 15:51
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2014-09-14, 11:28
Rodzaj kolekcji: zapa³ki reklamowe
Mo¿e w³a¶nie to jest problem? Regulamin jest ¿eby klikn±æ akceptacjê a na stronie nigdzie nie jest napisane o wymianach. Zrobiæ by co¶ typu
...
Wymieniaj siê, dyskutuj, poznawaj innych
Tu twoja kolekcja nabierze rumieñców
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyn± osob±,która widz±c obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jak± szpilk± jest przypiêty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum