Wys³any: 2016-03-05, 18:02 Poszukujê pinów z herbami miast Rodzaj kolekcji: pinsy z herbami miast i gmin
Pojawi³o siê trochê nowo¶ci. Na wymianê mam miêdzy innymi breloki, buttony, widokówki, znaczki, mapy, plany miast i inne piny. Dla zainteresowanych wiêcej informacji i fot na priv
P1050801.JPG Nowo¶ci do wymiany to: Potêgowo, ¦wiecie, Sandomierz, Bobolice (magnes), Go³uchów, Stromiec, powiat pilski, powiat kluczborski. Oprócz tego: S³upsk, Lêbork i wiele innych. Do tego piny partnerskie - Nak³o nad Noteci±/Naklo, Niemcza/Gladenbach. Koszalin i
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 234.34 KB
smycze.JPG Na wymiankê te smycze
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 165.44 KB
piny2.JPG Te odznaki i piny te¿ mogê oddaæ
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 148.09 KB
monety.JPG Takie okoliczno¶ciowe monety dla chêtnego
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 125.34 KB
piny.JPG Podwójne piny z herbami - mogê je po¶wiêciæ
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 131.15 KB
_________________ Poszukujê pinów z herbami województw, powiatów, miast, gmin, dzielnic...
Ostatnio zmieniony przez pif1972 2016-06-03, 13:52, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wys³any: 2016-03-05, 23:07
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Witaj.
Nie posiadasz jaki¶ odznak z muzeów?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2016-05-15, 19:43
Rodzaj kolekcji: Przypinki PIN, Autografy, Ma³e modele motoryzacyjne Welly i inne
pif1972, witam ja mam kilkadziesi±t PINów na wymianê a muszê powiedzieæ ¿e kilka twoich mi siê bardzo podoba - zapraszam do kontaktu [email protected]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum