Wys³any: 2017-07-01, 07:17 Piny z herbami na wymianê Rodzaj kolekcji: Piny, wpinki herby miast, gmin, powiatów, województw. Odznaki PZW i zwi±zków sportowych.
Wymieniê te piny na inne o takiej samej tematyce czyli herby lub loga gmin, miast, powiatów, województw polskich. Przyjmê te¿ piny lub wpinki PZW (wêdkarskie).
Wys³any: 2017-07-01, 20:21
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
£adne te piny. A co to za samotna syrenka?
Od³o¿ysz mi j±? A jak znajdziesz inne to daj mi znaæ.
Dziêki!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2021-12-31, 12:17 Re: Piny z herbami na wymianê Rodzaj kolekcji: Przypinki z herbami
wuwu40 napisa³/a:
Wymieniê te piny na inne o takiej samej tematyce czyli herby lub loga gmin, miast, powiatów, województw polskich. Przyj
mê te¿ piny lub wpinki PZW (wêdkarskie).
Mam du¿o pinów z herbami.
Jestem zainteresowany wymian±.
Proszê o kontakt na tel.502168587 lub e-maila [email protected]
Pozdrawiam Jacek Urban.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum