Wys³any: 2011-04-21, 23:13
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Bardzo dziêkujê za wymianê - szybko i sprawnie, jak w m±drej ksi±¿ce! Polecam wszystkim forumowiczom.
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2011-09-19, 20:22
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Normalnie b³yskawica! Dziêki wielkie za pierwsz± i wiem ¿e na pewno za drug± ale nie ostatni± nasz± owocn± wymianê. Dziêkujê za ³adne przypinki! Pozdrawiam!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
bodacious [Usuniêty]
Wys³any: 2011-09-20, 17:26
Jestem bardzo zadowolony z wymiany.Pozdrawiam.
tattinganna [Usuniêty]
Wys³any: 2011-10-05, 22:50
Przepraszam, ¿e z opó¼nieniem, bardzo dziêkujê za wymianê :)
Wys³any: 2011-11-19, 19:29
Rodzaj kolekcji: rachunki z kas (bills of sale)
Dziêkujê za wymianê. Województwo, z którego mam najmniej rachunków (kujawsko-pomorskie) wygl±da ju¿ znacznie lepiej w moich statystykach. Polecam!
_________________ Zbieram rachunki (paragony) z kas fiskalnych - po jednym z jednego punktu handlowego.
Wymieniam siê tylko je¶li w¶ród rachunków jest co¶ spoza Polski.
Go¶æ
Wys³any: 2011-12-12, 21:01
Dziêkuje za udan± wymiane, wszystko sprawnie i szybko.. Polecam.. :)
Wys³any: 2011-12-13, 21:10
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Dziêki wielkie za kartkê i za wymianê. Jak zwykle szybko i mi³o :)
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
mazak [Usuniêty]
Wys³any: 2012-03-14, 16:45
Dzieki za bileciki, a co sie rozumie - za udana wymiane.
Polecam!
Wys³any: 2012-04-25, 18:14
Ponowna wymiana - tym razem trójstronna - i jak zwykle jestem bardzo zadowolony
Dziêkujê, równie¿ za gratis i do nastêpnej wymiany! Pozdrawiam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum