Wys³any: 2015-08-06, 07:39 Olaf Rodzaj kolekcji: Hot Wheels, Matchbox, DieCast
Witam.
Mam na imiê Dawid mieszkam w Gnie¼nie.
Od kilku lat zbieram wraz z synami modele diecast, czyli popularne samochodziki zwane u nas potocznie resorakami.
Pojawi³em siê na forum w nadziei na nawi±zanie nowych kontaktów.
Znam grupê osób z którymi dzielê t± pasjê, jednak im wiêcej nas tym lepiej.
Byæ mo¿e uda siê dokonaæ jakiej¶ wymiany.
Na aukcjach zabronione jest oferowanie wymian, natomiast tutaj zabronione jest oferowanie sprzeda¿y.
Mam nadziejê, ¿e w ten sposób obie opcje bêd± siê uzupe³niaæ.
Moja kolekcja w tej chwili kolekcja liczy ponad 600 sztuk i powoli ro¶nie. Od momentu pojawienia siê na forum wzros³a o jakie¶ 25%.
Wszystkie modele s± w fabrycznych opakowaniach i takie preferujê.
G³ównie s± to Hot Wheels oraz Matchbox, z racji dostêpno¶ci inne firmy s± w zdecydowanej mniejszo¶ci, ale nie skre¶lam ¿adnej firmy, ¿adnej marki i producenta.
Z powodu problemów z powiêkszaniem kolekcji dopuszczam równie¿ modele bez opakowañ, jednak ich stan musi byæ co najmniej dobry.
W tej chili modeli luzem mam tylko kilkana¶cie, jednak byæ mo¿e z czasem ilo¶æ wzro¶nie.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Olaf 2016-11-11, 10:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2019-01-14, 09:40
Rodzaj kolekcji: Wszystko o Wieluniu: pocztowki, zdjecia, znaczki, medale, monety, mapy
Witam, czy oferta jest dalej aktualna? Ja zbieram modele marki Hot Wheels skala 1:64, glownie interesuja mnie Ferrari, Lamborghini, Porshe i inne sportowe autka. Czy znalazloby sie cos na wymiane?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum