Wys³any: 2012-09-24, 11:34 [OFFER] ró¿ne kapsle z piwa Rodzaj kolekcji: MtG, komiksy, lego, figurki z serii Spider man (toybiz) Batman
Wszelkiej ma¶ci polskie i zagraniczne kapsle piwne.
Zakrêtki z napojów.
U góry nakrêtki z soków z ciekawostkami wewn±trz,
Równie¿ na górze wszelkie widoczne zakrêtki w tym kapsel Frugo - 1szy u góry pochodzi z pierwszej edycji Frugo z lat 90.
Na dole kapsle Frugo z ¶miesznymi podpisami z lat 2012+
Wszelkie widoczne kapsle wymieniê na inne ciekawe kapsle, ale tak¿e na dodatki z gum i chipsów, kinderki, stare zabawki, lub co¶ z moich WANT.
Ostatnio zmieniony przez settokaiba 2019-11-09, 16:30, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Wys³any: 2012-09-29, 13:54
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Wys³any: 2012-10-04, 10:47
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Klocków Lego mam raptem kilka.
A te klasery to s± jakie¶ specjalne?
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2012-10-04, 11:43
Rodzaj kolekcji: MtG, komiksy, lego, figurki z serii Spider man (toybiz) Batman
warczp napisa³/a:
Klocków Lego mam raptem kilka.
A te klasery to s± jakie¶ specjalne?
bodaj¿e pod koniec 2011 by³ on w kioskach. zwyczajny klaser taki jak to na naklejki pi³ki no¿nej. czy ja wiem czy taki specjalny. no dla mnie napewno ;)
Wys³any: 2012-10-04, 17:29
Czyli bardziej album?
Z Panini mam tylko do wymiany album Panini Euro 2008 Austria-Switzerland.
W albumie jest wklejonych 17 naklejek.
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum