Mam do wymiany 1500 pocztówek, polskich i zagranicznych, o tematyce lotniczej - samoloty pasa¿erskie, wojskowe, cywilne, szybowce, ¶mig³owce, porty lotnicze, spadochroniarze...
_________________ Zbieram pami±tki zwi±zane z polskim lotnictwem i motoryzacj±
Wys³any: 2017-08-11, 22:57
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
A tak± masz?
DSCN5594.JPG
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 213.41 KB
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-08-16, 18:26
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Ale ¿e czerwone autobusy?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Wys³any: 2017-09-22, 18:29
Wybredny nasz Kolega jest
Wys³any: 2017-09-23, 13:23
Rodzaj kolekcji: pocztówki, naszywki, modele samochodów
Zbieram tylko pocztówki (polskie i zagraniczne) zwi±zane z lotnictwem polskim (konstrukcja, produkcja, malowanie itp.).
Wcale nie jestem wybredny, tylko konkretny
_________________ Zbieram pami±tki zwi±zane z polskim lotnictwem i motoryzacj±
Wys³any: 2019-04-14, 11:17
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Zamieszczam tutaj - mam nadziejê, ¿e zainteresuj± Ciê i nie odbiegaj± (zbytnio) od tego tematu (druga sztuka to powiedzmy naklejka)
Lot002.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 126.61 KB
Lot001.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 64.86 KB
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2019-04-14, 20:36
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
To siê cieszê, bo ciê¿ka trafiæ co¶ czego nie masz
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Z innych rzeczy dot. lotnictwa polskiego oferujê p³ytê cd, o wymiarach i kszta³cie karty kredytowej, reklamuj±c± Dolinê Lotnicz±. P³yta jest nieco sfatygowana (ryski na stronie "optycznej")
Ponadto, z dziedziny polskiej motoryzacji mam na wymianê teczkê trzech reklamowych folderów (w zasadzie jednokartkowych posterów) historycznych ju¿ raczej produktów upad³ej firmy DZT: Honkera i Pasagona:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum