Mam na wymianê dwie naszywki harcerskie, takie jak na zdjêciu.
20161106_111020.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 271.8 KB
_________________ "Nim siê odezwiesz pomy¶l pierw nieco, bo czêsto s³owa jak by z worka lec±!"
Wybierasz siê za granicê? Pamiêtaj siê o mnie i przywie¼ mi papierosy.
Wys³any: 2016-11-06, 11:26
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Móg³by¶ mi zarezerwowaæ?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2016-11-06, 11:43
Rodzaj kolekcji: Karty SIM, Pude³ka zapa³ek, Papierosy
tak nie ma problemu.
_________________ "Nim siê odezwiesz pomy¶l pierw nieco, bo czêsto s³owa jak by z worka lec±!"
Wybierasz siê za granicê? Pamiêtaj siê o mnie i przywie¼ mi papierosy.
Wys³any: 2016-11-06, 13:06
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
I odwo³ujê
Nie utrafi³em Znajomemu.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum