Wys³any: 2016-10-09, 15:29 [Offer] Koszulki na monety, banknoty i inne rzeczy Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
Oferujê koszulki, które mi zbywaj± a mog± przydaæ siê komu¶ do przechowywania swoich skarbów.
W komentarzu do zdjêcia z dan± koszulk± wpisa³am ich ilo¶æ i format. Niektóre koszulki s± lekko u¿ywane, inne w ogóle, wszystkie s± w stanie bdb.
Wyj±tkiem s± koszulki na bilety, które sama robi³am (format A4, groszkowe). Mo¿e przydadz± siê jakiemu¶ kolekcjonerowi biletów lub nadadz± siê na co¶ innego. Ja wszystkie koszulki zmieni³am na b³yszcz±ce, st±d zosta³o mi ponad 80 sztuk standardowych koszulek mieszcz±cych 14 biletów, lub 28 przy wk³adaniu ich dwustronnie.
Wymieniê na co¶ z moich zainteresowañ lub na co¶ do uzgodnienia. W razie pytañ lub potrzeby zobaczenia wiêkszych zdjêæ proszê o kontakt.
DSC08830.JPG Strona Kolekcjoner na 20 monet (1szt).
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 6.79 KB
DSC08829.JPG Strony na 30 monet (3szt).
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 6.56 KB
DSC08828.JPG Strona midi-m na 35 monet (1szt).
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 6.76 KB
DSC08827.JPG Strony midi-m na 12 monet (2szt).
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 5.15 KB
DSC08826.JPG Strona Kolekcjoner na 12 monet (1szt).
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 4.93 KB
DSC08821.JPG Koszulka na 14 biletów, format A4, groszkowa. Posiadam ponad 80 sztuk.
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 4.74 KB
DSC08820.JPG Format B5 (?). 4 sztuki
Plik ¶ci±gniêto 4899 raz(y) 5.03 KB
DSC08819.JPG Specjalna koszulka na bilety okoliczno¶ciowe z Gorzowa. Format A4. 1szt.
Wys³any: 2016-10-09, 22:17
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Monika-
pomy¶la³em ¿e dla siebie bym przygarn±³ te 8 stron Optima Leuchtturm.
Wydaje mi siê ¿e przydadz± mi siê bardzo do naszywek.
My¶lisz ¿e co¶ móg³bym Ci sko³owaæ z miasta Warszawa lub spoza niego?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2016-10-10, 09:19
Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
Kowalsik, koszulki zawsze zgrzewam.
Mam te¿ kilka koszulek na kapsle w³asnej roboty, ale nie s±dzê by kto¶ to chcia³. Z reszt± chyba nie wysz³y mi za dobrze...
domimuseums, nie wiem czy te koszulki nadadz± siê na naszywki... Takie koszulki idealnie nadaj± siê na co¶ p³askiego i cienkiego; bilety, banknoty i inne, najlepiej papierowe rzeczy. Jak ja próbowa³am w nich trzymaæ grubsze bilety, np. legitymacje, to wszystko w ¶rodku "lata³o" Ale jak chcesz to od³o¿ê. Aktualnie z Wawy potrzebujê bia³ej wej¶ciówki do metra oraz biletów o du¿ych nomina³ach (od 23 z³). Oczywi¶cie chodzi mi o kolorowe bilety z drukarni. Automatów nie zbieram.
Ewentualnie mogê siê wymieniæ za drewniane znaczki turystyczne. Z Warszawy brakuje mi dwóch - PKiN oraz PKiN XXX piêtro, taras widokowy.
Wys³any: 2016-10-10, 09:30
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Jest szansa ¿e bêdê na dniach w PKiN. Z tego co wiem tam chyba nawet s± trzy takie znaczki.
Zaraz podpytam wiwerna.
edit:. podpyta³em - s± dwa numerowane i jeden okoliczno¶ciowy.
To wszystkie "cy" mam wzi±æ?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2016-10-10, 11:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2016-10-10, 12:30
A ¿ebym to ja wiedzia³
Mo¿e rocznica wybudowania.
Wiwern?
Wys³any: 2016-10-10, 12:59
Ale jest taka adnotacja:
"ZNACZEK MO¯LIWY DO OTRZYMANIA TYLKO DROG¡ KORESPONDENCYJN¡ !!!"
Wys³any: 2016-10-10, 13:28
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrêtki polskie, zawieszki od herbaty
Nie¿le siê idea rozwinê³a. Jak dosta³em jedyny jaki mam - Jaskyne na Pomezi, to by³o w Polsce ponad 100, a teraz... Ale z nietoperzem polskiego chyba nie ma?
Wys³any: 2016-10-10, 13:44
Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
Nie wiem, bo mnie interesuj± tylko znaczki z miejsc, w których by³am i specjalnie siê nie przygl±da³am. Ale jak znajdê jaki¶ z nietoperkami to kupiê
Wys³any: 2016-10-10, 14:50
monika_z, pojadê i sprawdzê to "namacalnie"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum