Wys³any: 2017-12-27, 23:52 [Offer] karteczki do segregatorów i notesików Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wisz±ce anio³y
Mam na wymianê karteczki do segregatorów i notesików. Poni¿ej zdjêcia pogl±dowe, jak i lista dostêpnych sztuk danego wzoru.
Wymieniê na bilety komunikacji miejskiej (polskie lub zagraniczne) lub wisz±ce anio³y.
Wys³any: 2017-12-28, 09:44
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Jest i nietoperz!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-12-28, 12:38
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Ju¿ te¿ na niego patrzy³em, ale bardziej wygl±da na "uogólnienie psa"
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2017-12-28, 22:24
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Wiem jedno - lubi ³owiæ ryby
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2018-02-12, 16:34
Rodzaj kolekcji: Karteczki do segregatora, karteczki z notesików, papeteria
Hej! Dzisiaj zobaczy³am posta...i ku mojemu zaskoczeniu w stopce widzê swoj nick :)
By³a bym chetna na star wars :) bilety z Zamo¶cia mog³y by byæ? Mam ca³y karnet 5 dniowy kasowany.
_________________ Kolekcjonujê karteczki do segregatora oraz karteczki z notesików i papeteriê - wszystko z postaciami Disneya. Chêtnie przygarnê równie¿ znaczki disneyowskie :)
Wys³any: 2018-02-12, 20:12
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wisz±ce anio³y
Skawa27 napisa³/a:
By³a bym chetna na star wars :) bilety z Zamo¶cia mog³y by byæ? Mam ca³y karnet 5 dniowy kasowany.
Z Zamo¶cia jak najbardziej mog± byæ. Napisz do mnie na PW to siê dogadamy.
Skawa27 napisa³/a:
Hej! Dzisiaj zobaczy³am posta...i ku mojemu zaskoczeniu w stopce widzê swoj nick :)
Hehee, stary forumowy trick jak widaæ nadal robi swoje. Czyli odpowiednia "formu³a" dopasowuj±ca nick do zalogowanego u¿ytkownika i od razu bardziej zachêca do wymian.
_________________ Go¶æ, mo¿e siê wymienimy?
Kolekcjonujê bilety komunikacji miejskiej oraz wisz±ce anio³y.
Wys³any: 2018-03-19, 20:21
Rodzaj kolekcji: Karteczki do segregatora, karteczki z notesików, papeteria
Ja jestem nadal zainteresowana. Tylko bilety mam w domu rodzinnym. Bêdê tam na ¶wiêta to podesle fotkê :)
_________________ Kolekcjonujê karteczki do segregatora oraz karteczki z notesików i papeteriê - wszystko z postaciami Disneya. Chêtnie przygarnê równie¿ znaczki disneyowskie :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum