Wys³any: 2017-03-08, 10:06 oddam wizytówki w zamian za bilety KM lub kapsle, otwieracze Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
Witam, tak jak w temacie, oddam wizytówki w zamian za bilety KM lub kapsle albo otwieracze. Mam du¿± ilo¶æ oko³o 300-400 sztuk.
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, d³ugopisów, szklanek, kufli, 2z³ NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytaæ mo¿e akurat mam to czego szukasz.
Wys³any: 2017-08-29, 08:41
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
Aktualne
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, d³ugopisów, szklanek, kufli, 2z³ NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytaæ mo¿e akurat mam to czego szukasz.
Wys³any: 2017-09-10, 09:11
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
politycznych te¿ kilka by siê znalaz³o.
Wys³any: 2017-09-11, 11:09
najlepiej z miast których nie mam, wawa ma sporo biletów wiêc musia³bym najpierw zobaczyæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum