Wys³any: 2014-09-29, 08:45 Naklejki z lat '90 - pro¶ba o identyfikacjê Rodzaj kolekcji: Rysie
Witam
Mam dosyæ sporo naklejek, które dosta³em w okolicach roku 1993. Kole¿anka nie mia³a co z nimi zrobic wiêc wspania³omy¶lnie mi je przekaza³a. Wtedy nie interesowa³o mnie z jakiej to jest serii czy kto w ogóle wyda³ te naklejki.
I tak przle¿a³y w szafie ponad 20 lat...
Mo¿e kto¶ kojarzy t± seriê? Przedstawia ró¿ne budowle i widoki z ca³ego ¶wiata. Niestety ty³ jest czysty - brak jakichkolwiek nadruków na papierze.
Najwy¿szy numer jaki posiadam to chyba 133. W razie czego mogê zrobiæ wiêcej zdjêæ.
Wys³any: 2014-09-29, 19:41
Rodzaj kolekcji: Znaczki, monety, widokówki
By³y takie wafelki w których mo¿na by³o znale¼æ takie naklejki, ale nie mogê sobie przypomnieæ ich nazwy... (pisa³o na nich pañstwa-miasta czy jako¶ tak).
Wys³any: 2014-09-30, 20:35
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
To znaczy jakich? Sam siê zainteresowa³em o jakie wafelki chodzi³o...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Dziêki morganghost! Je¶li by¶ wiedzia³ co¶ wiêcej - kto je produkowa³, kiedy, wiedzia³by¶ gdzie znale¼æ fotkê opakowania z tych wafelków - daj znaæ proszê.
kamilose123 - przesy³am fotki wszystkich naklejek jakie mam. Reszta to duble.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum