Wys³any: 2013-12-01, 18:05 Naklejki Pokemon z Chipicao - identyfikacja serii Rodzaj kolekcji: Pokemon Tazo (polskie, zagraniczne, podróbki), naklejki Pokemon
Ostatnio znalazłam się w posiadaniu naklejek do rogalików Chipicao i zastanawiam się, czym różnią się np. takie egzemplarze:
Wiem, że istnieje jeden mały, czerwony album do nich, jednak skoro są np. dwie wersje Poliwaga to która należy do tego albumu, a która nie? Czy był też wydany album na drugą serię? Nie wiem też, czy moje przypuszczenie iż seria bez oznaczeń np. "water" czy "poison" była jako pierwsza jest słuszne?
oj, kiedy¶ mia³em ponad 50 naklejek, nawet mam plakat zwijany z pokemonem w bardzo dobrym stanie!
_________________ Jestem niedos³ysz±cy, prawdopodobie tylko ja kolekcjonujê. Kolekcjonujê breloczki, smyczy, gad¿ety, zak³adki na ksi±¿ki, d³ugopisy i o³ówki reklamowe i firmowe, wizytówki, pocztówki i znaczki pocztowe polskie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum