Wys³any: 2021-03-03, 19:31 Mikrofon Unitra i Rosyjskie klisze zdjêciowe ? Rodzaj kolekcji: MtG, komiksy, lego, figurki z serii Spider man (toybiz) Batman
Witam,
ostatnio w gara¿u znalaz³em takie oto relikty przesz³o¶ci.
Mikrofon UNITRA.
Oryg opakowanie, podstawka, instrukcja, kabel na stare antenowe z³±cze.
Nie wiem czy dzia³a. Ale zapakowany niczym jak nówka.
Stan wizualny bdb.
Drugi przedmiot to ju¿ typowy relikt okresu PRL.
Rosyjskie zaklejone koperty (jedna otwarta w celu zidentyfikowania co jest w ¶rodku). W ¶rodku znajduj± siê puste klisze zdj ? Nie wiem jak to nazwaæ. Nie jest to rolka kliszy, ale po prostu zdjêcia bez zdjêæ, sorry, ale nie umiem tego nazwaæ ;)
Jest tego sporo, nie liczy³em.
W obu przypadkach proszê o wycenê.
O ile pewnie mikrofon Unitry ma jak±¶ cenê, o tyle te rosyjskie puste zdjêcia mog± wgl mieæ jak±¶ warto¶æ jako pami±tka tamtych czasów ? jest tego du¿o na rynku, mo¿e nie ma wgl ?
Wys³any: 2021-08-25, 22:57
Rodzaj kolekcji: Kinder niespodzianki
Gratulujê
Na¶wietli³e¶ papier fotograficzny do wywo³ywania zdjêæ
Po otwarciu poza ciemni± fotograficzn±, na¶wietla siê i robi± siê bia³e zdjêcia.
Ale pewnie ju¿ te¿ pad³ ze staro¶ci.
Mikrofon nie znajdzie w nowoczesnym sprzêcie, ¿adnego zastosowania.
U mnie te¿ le¿y.
_________________ Szukasz czego¶, pisz. Mo¿e to mam.
Wys³any: 2021-09-24, 04:44
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum