Wys³any: 2016-08-18, 10:13
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Witaj na forum
Daj wiêksze i inne zdjêcia ekslibrisów. Jestem ciekawy czy s± te¿ jakie¶ z muzeów.
Hmmm... lalki Barbie powiadasz?
Nie bawi³em siê ale pomyszkowaæ mo¿na u znajomych.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2016-08-18, 10:42
Rodzaj kolekcji: zbieram: lalki barbie, szklane kule przyciski do papieru, lego, playmobil oddam: exlibrisy,znaczki,zabawki prl, kinder niespodzianki, monety prl
Posiadam ich caly karton popakowane w koperty... System jaki mial na nie moj dziadek jest dla mnie nie do ogarniecia w szybkim czasie ale moge wyslac to co przejzalam na szybko.
Czesc napewno chce zostawic ze wzgledow sentymentalnych. Nie znam sie na tym wiec nie umiem za wiele powiedziec na ich temat. Moim zdaniem sa one glownie z lat 60-70, moze 80...
Wys³any: 2016-08-18, 11:06
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Zdjêcia do 300 Kb mo¿esz za³adowaæ.
Wieczorem Ci podpowiem chyba ¿e kto¶ ze Forumowiczów w tej chwili bêdzie taki uprzejmy...
Mo¿na prosiæ?
Mnie rozrywaj±
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Wys³any: 2016-08-18, 11:12
Piêkne!
Wys³any: 2016-08-18, 11:16
Rodzaj kolekcji: zbieram: lalki barbie, szklane kule przyciski do papieru, lego, playmobil oddam: exlibrisy,znaczki,zabawki prl, kinder niespodzianki, monety prl
I te cuda (a mam jeszcze napewno jakies inne) wymienie najchetniej na lalkie barbie (lata 80-90) lub ciuszki do barbie tez z tych czasow, stare gazetki o barbie (rowniez z tych lat) itp Zbieram tylko Mattel.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum