Wys³any: 2019-01-12, 13:43 Kolekcje albumów z naklejkami PANINI, Merlin Collections Rodzaj kolekcji: Spider-man
Witam.
Do mojego hobby kolekcjonerskiego dosz³o niedawno zainteresowanie albumami z naklejkami, g³ównie PANINI (gdy¿ inne firmy obecnie chyba ju¿ nie dzia³aj±..)oraz dawne Merlin Collections i inne podobne. Od razu zaznaczam, ¿e bardziej interesuj± mnie wszystkie albumy POZA tematyk± pi³karzy, pi³ki no¿nej i sportu.
Zak³adam ten temat tutaj gdy¿ po pierwsze jestem trochê nowy w temacie i fajnie jakby znale¼li siê jacy¶ stali kolekcjonerzy, po drugie oczywi¶cie wymiana/kupno a po trzecie przeszuka³em chyba ca³± sieæ i z tego co widzê nie istnieje jakie¶ Polskie forum b±d¼ miejsce po¶wiêcone temu tematowi.
Nie mogê znale¼æ tak¿e ¿adnego spisu albumów które zosta³y wydane w Polsce..
Czy istnieje jakakolwiek strona w sieci gdzie jest jakie¶ zrzeszenie Polskich kolekcjonerów naklejek do albumów? (pomijaj±c ogólnokrajowe LASTSTICKER.com). Je¶li chodzi o samo laststicker.com to pomys³ idealny, lecz z Polskimi kolekcjonerami POZA pi³k± no¿n± to bieda..
Zak³adam temat g³ównie ze wzglêdu w³a¶nie na jaki¶ kontakt z lud¼mi którzy zbieraj± i kolekcjonuj± jakie¶ albumy poza pi³k± no¿n±. Zapraszam do konwersacji, dyskusji, naprowadzenia mnie na jakie¶ miejsca gdzie warto zajrzeæ etc.. :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum