Wys³any: 2013-12-01, 19:51 Kolekcja breloków Rodzaj kolekcji: Breloki
Witam!
Wreszcie po 4 miesi±cach pracy moje wirtualne muzeum jest gotowe. Na razie jest tam moja kolekcja breloków. Zapraszam do oceniania i komentowania : )
http://myvimu.com/profile/eworu/page/catalog
Zarazem prosi³bym o pomoc w uzupe³nianiu informacji. Nie wszystkie breloki zosta³y dok³adnie opisane, wiele z nich pochodzi z wymian z tej w³a¶nie strony. Prosi³bym by³ych w³a¶cicieli o poszerzanie moich opisów o nowe dane : )
Z góry dziêkuje
_________________ Poszukujê wszelakich breloków z Polski i zagranicy.
Wys³any: 2013-12-01, 21:46
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Witaj,
bardzo fajna kolekcja, niektóre unikatowe wzory.
Ciekawe!
Powodzenia!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2015-05-24, 09:52
Rodzaj kolekcji: Breloki
Ostatnio udzieli³em na tamtej stronce krótkiego wywiadu.
myvimu.com/blog/swiat-w-miniaturze-rozmowa-z-kolekcjonerem-brelokow/
Zapraszam do czytania i przejrzenia mojej kolekcji. Poza nowymi brelokami dosz³a te¿ kolekcja minera³ów i ¶wieczek.
Ostatnio zmieniony przez Eworu 2018-08-28, 12:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum