Wys³any: 2013-01-22, 05:42
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Dziêkujê za zakrêtki do dalszej wymiany.
Wymiana ju¿ "chwilê" trwa, ale jest ciekawa... do koñca jeszcze brakuje informacji co mam daæ za nie :)
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2014-03-10, 16:59
Rodzaj kolekcji: P³yty cd i dvd wspó³czesne monetki-grosiki,figurki-szklane pieski, widokówki Wroc³aw, ksi±¿ki, modele okrêtów i ¿aglowców w butelce, niestemplowane znaczki z ca³ego ¶wiata z wizerunkiem The Beatles
Wielkie dziêki za wymianê. Szybko, sprawnie i bezbole¶nie. Polecam innym i....... siebie na przysz³o¶æ.
Wys³any: 2014-03-31, 20:23
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Po raz trzeci dziêkujê i polecam wszystkim Forumowiczom!
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2016-11-20, 00:32
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Dziêkujê piêknie za ciekawe pozycjê - mapy rewelacyjne!
Pozdrawiam i polecam!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2019-12-06, 15:56
Rodzaj kolekcji: zapa³ki reklamowe
Dziêkuje za zapa³ki i ksi±¿kê Ja jeszcze nie zd±¿y³em wys³aæ bo siê tak szybko nie spodziewa³em.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyn± osob±,która widz±c obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jak± szpilk± jest przypiêty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum