Wys³any: 2009-03-25, 20:17 jolantaos Rodzaj kolekcji: opakowania od czekolady
Witam. Zbieram opakowania od czekolady ró¿nej wielko¶ci, papierowe, plastikowe i kartonikowe.
Interesuj± mnie te¿ znaczki pocztowe, koperty i kartki pocztowe ze znaczkami i stemplami, ciekawe datowniki.
Mam na wymianê:
bilety komunikacji miejskiej
bilety komunikacyjne
bilety reklamowe do cyrku
bilety wstêpu
bibu³ki od cytrusów
etykietki od herbaty
kalendarzyki
kapsle
opakowania po cukierkach krówkach
pocztówki
torebki od herbaty opakowania po czekoladzie ulotki filmowe
wieczka od jogurtów
wizytówki, minikards
zak³adki do ksi±¿ek
zakrêtki plastikowe
zapa³ki
znaczki, koperty
zdrapki
innenaklejki od owoców
Ostatnio zmieniony przez jolantaos 2019-06-09, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2009-03-25, 20:48
Rodzaj kolekcji: rachunki z kas (bills of sale)
Witaj na forum! ¯yczê samych owocnych wymian.
A mo¿e kiedy¶ bêdziemy mieli przyjemno¶æ wspó³pracowaæ? Co prawda nie nad±¿am z jedzeniem czekolad - zbieram opakowania dla Agaty - ale mam sporo powtórek, wiêc kto wie?
_________________ Zbieram rachunki (paragony) z kas fiskalnych - po jednym z jednego punktu handlowego.
Wymieniam siê tylko je¶li w¶ród rachunków jest co¶ spoza Polski.
Go¶æ
Wys³any: 2009-03-25, 21:14
Witaj
Go¶æ
Wys³any: 2009-03-26, 07:41
No piêknie!
Nie do¶æ, ¿e niemal przed Wielkanoc±, to jeszcze do¶æ szeroki wachlarz zbioru!
Przygotuj siê na masê propozycji!
Wys³any: 2009-03-28, 18:19
Rodzaj kolekcji: opakowania od czekolady
Dziêkujê wszystkim za ciep³e powitanie. Nabieram dopiero wprawy na forum, gdy to opanujê pode¶lê zainteresowanym fotki z tym co mam na wymianê. Pozdrawiam. Jolanta
Wys³any: 2009-04-02, 18:36
jolantaos napisa³/a:
Recibista mam dla Ciebie paragony/ niestety bez zagranicznych/ , ile chcesz za czekolady?
Hmmm... bez zagranicznych? W Twoim przypadku mogê siê na to zgodziæ. Niedawno zrobi³em statystykê województw i niestety z woj. kujawsko-pomorskiego mam prawie najmniej rachunków z ca³ej Polski (mniej mam tylko z Podkarpacia i Opolszczyzny). Proponujê przelicznik 1:5 (mimo wszystko rachunki s± ³atwiejsze do zdobycia ).
Przez miesi±c jestem te¿ zainteresowany kalendarzykami kieszonkowymi. Posiadasz mo¿e jakie¶?
I podstawowe pytanie - czy wy¿ej pokazane opakowania by Ciê interesowa³y? Je¶li tak, wrzucê kolejne zdjêcia.
Czekam na odpowied¼.
_________________ Zbieram rachunki (paragony) z kas fiskalnych - po jednym z jednego punktu handlowego.
Ostatnio zmieniony przez recibista 2009-04-02, 18:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2009-04-02, 20:28
jolantaos napisa³/a:
Cieszê siê. Chcê Alpen Gold i Alpinellê, t± z Lidla - Bellarom mam.
Twoje ¿yczenie jest dla mnie rozkazem. Jutro wrzucê nowe fotki.
jolantaos napisa³/a:
Chcesz spis sklepów od paragonów?
Z Bydgoszczy mam niewiele, zatem nie trzeba. Chodzi mi tylko o to, aby ka¿dy by³ z innego sklepu.
jolantaos napisa³/a:
Interesuj± ciê ty³y paragonów z ró¿nymi napisami?
Nie, nie rozró¿niam rachunków wed³ug takiego kryterium. Zbieram tylko jeden rachunek z jednego punktu handlowego. Jedyny wyj±tek kiedy w jednym sklepie s± dwie ró¿ne kasy fiskalne i s± dwa znacznie ró¿ni±ce siê rachunki - np. jeden cienki, drugi gruby itp.
A kalendarzyki znalaz³aby¶ jakie¶?
Wys³any: 2009-04-03, 11:27
A czy takie opakowania (z tej serii) by Ciê interesowa³y? Porzeczkê mam w dwóch sztukach, wiêc starczy³oby i dla Agaty, i dla Ciebie. Poza tym jest wiele smaków, wiêc móg³bym Ci je wszystkie dozbieraæ.
Wys³any: 2009-04-06, 21:09
Z kalendarzykami jest problem, bo ju¿ po sezonie. Mam kilka listkowych i sk³adanych. Typowych kieszonkowych na razie nie znalaz³am, ale siê rozgl±dam.
Wys³any: 2009-04-08, 12:28
Miko³ajowych Flinstonó³w mam: porzeczka, truskawka, ¶mietanka i 2 batony, ale mog± byæ te wiosenne.
Mam 4 kalendarzyki kiieszonkowe z taniej ksi±¿ki 2009 wyd. PHU SAPT:mini max, mini terminarz, junior, Saturn.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum