Wys³any: 2015-05-03, 18:28 ENUS2 Rodzaj kolekcji: Vódki i Konsole do Gier
Witam . A wiêc ze jestem nowy , wypada³o by sie przedstawiæ .
Mam na imiê Bartek i jestem z Wierzchos³awic ma³ej miejscowo¶æi ko³o Inowroc³awia , oprocz zbierania Konsol do gier i gier , g³ównie przywiazuje wage do zbierania Alkoholi a dok³adniej Wódki czyste i smakowe w rozmairze 0,5 l wszystkie pe³ne i zamkniête . Zdjecie mojej kolekcji z dnia 03.04.2015 ( 50 butelek )
Ostatnio zmieniony przez ENUS2 2015-05-04, 10:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wys³any: 2017-01-29, 12:10
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Cze¶æ
O rany! Ale masz zapas... spokojnie nie jedn± wojnê prze¿yjesz
A tak serio - bardzo ciekawe zbiory i ³adnie siê prezentuj±.
Zdarza ¿e siê kto¶ rozpêdzi i chce Ci je uszczupliæ w ramach zbiorowej konsumpcji?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-01-29, 13:11
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Pytanie zasadne - s³ysza³em o akcji opró¿nienia przez syna Kolekcji miniaturek ojca
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2017-01-29, 13:30
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Przyznajê ¿e te¿ kiedy¶ mi siê taki proceder zdarzy³...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2019-01-13, 11:30 Aktualizacja Rodzaj kolekcji: Vódki i Konsole do Gier
Witam
I kolejna aktualizacja przez ostatni czas dobi³em do 260 butelek ( oko³o 144 litry ) ale szczerze mówi±c ju¿ coraz ciê¿ej znale¼æ co¶ co nie mam
Wys³any: 2019-01-13, 13:11
Rodzaj kolekcji: zapa³ki reklamowe
144 litry uniwersalnej waluty dewizowej na trudne czasy Je¶li tylko polskie zbierasz no to mo¿e byæ ju¿ trudno
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyn± osob±,która widz±c obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jak± szpilk± jest przypiêty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum