Wys³any: 2015-09-24, 20:36 Czy jest tu jakis Krzysztof Jarzyna ? Rodzaj kolekcji: kapsle
Jak w temacie, nawiaze kontakt ze Szczecinianami, kontakt pw, pm itd.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotycz±ce BIELSKA-BIA£EJ,ksi±¿ki MARKA H£ASKI,gad¿ety i pami±tki TS PODBESKIDZIE BB,materia³y i rzeczy dotycz±ce JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wys³any: 2015-09-28, 21:55
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Hihihi... Krzysztof Jarzyna
Pode¶lê kontakt Twój do znajomego.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2015-09-28, 22:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2017-08-22, 19:51
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
co kilka dni bywam w Szczecinie, co potrzeba ??
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, d³ugopisów, szklanek, kufli, 2z³ NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytaæ mo¿e akurat mam to czego szukasz.
Wys³any: 2017-08-22, 20:23
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Wys³any: 2017-08-22, 20:27
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, d³ugopisów, szklanek, kufli, 2z³ NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytaæ mo¿e akurat mam to czego szukasz.
Wys³any: 2017-08-22, 20:33
Hmmm nie wiem o co chodzi ale widzê ¿e humor dopisuje, no i o to chodzi.
Kurcze, co¶ s³abo na forum w okresie letnim
Wys³any: 2017-08-22, 20:41
cringer, nie pojawi³ siê od koñca maja, szkoda
Wys³any: 2017-08-22, 20:50
heh tak my¶la³em, ale wiesz zawsze istnieje mo¿liwo¶æ ¿e akurat odzyska³ has³o do poczty i otrzyma³ powiadomienie o odpowiedzi. kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum