Wys³any: 2018-11-13, 15:31 [Offer] Ró¿ne ciekawe, starsze bilety wstêpu polskie i zagra Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
Czy kto¶ oprócz Betewu by³by zainteresowany?
Spora ilo¶æ biletów (na zdjêciu nie widaæ wszystkiego), g³ównie bilety starsze, 80% pochodzi z Polski.
Wymieniê na bilety autobusowe z ca³ego ¶wiata lub polskie kapsle piwne.
Mogê te¿ przyj±æ bilety wstêpu, ale tylko z Krakowa.
Na ¿yczenie mogê przes³aæ zdjêcie w wiêkszej rozdzielczo¶ci lub dok³adne zdjêcia ka¿dego biletu.
Wys³any: 2018-11-13, 17:57
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrêtki polskie, zawieszki od herbaty
Chodzi³o mi o to, czy s± ró¿ne. Jak s± takie same, to jeden wybierz, i albo od³ó¿ dla\mnie, albo napisz do kolekcjonera Pa³aców kultury - nie ma takiego. www.pkin.org. Mo¿e co¶ znajdzie dla Ciebie ;)
Wys³any: 2018-11-13, 19:54
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
A taki (ale to nówka):
Taras_widokowy_PKiN.jpg
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 20.7 KB
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wys³any: 2018-11-13, 21:47
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Ale chyba takiego ( http://collections.pl/off...971-vt27594.htm ) na stronie nie ma. Na tym moim jest "Zachowaæ do kontroli", a na tych na stronie "Zachowaæ dla kontroli"). Wiem, ¿e okulary mam do zmiany, ale chyba dobrze dojrza³em.
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum