Wys³any: 2007-10-11, 16:06 barthez Rodzaj kolekcji: birofilistyka
Jestem Bartek z Bydgoszczy - kolekcjonujê g³ównie kapsle oraz inne birofilia.
My¶lê, ¿e uda mi siê nawi±zaæ owocn± wspó³pracê z niejednym kolekcjonerem:).
pozdrawiam
Przedmioty, którymi jestem zainteresowany:
- wszelkie kapsle,
- ksi±¿ki (tematyka ró¿na, ka¿d± ofertê rozpatrzê indywidualnie),
- etykiety piwne z motywem ko¶cio³ów, klasztorów, mnichów itp.,
- podstawki piwne z latarniami morskimi,
- cartridge i reszta sprzêtu do konsoli Pegasus,
- klocki Lego,
- modele Matchbox.
Rozpatrzê równie¿ inne oferty - kontakt ze mn± najlepiej PW lub mail.
Wys³any: 2009-02-12, 11:29
Rodzaj kolekcji: birofilistyka
Wzi±³bym niektóre z tych pocztówek, Bydgoszcz oczywi¶cie zawsze aktualna (tak jak i inne rzeczy z mojej listy) - problem w tym, ¿e chyba nie mam nic dla Ciebie. W razie czego proszê o PW.
Wys³any: 2012-04-03, 22:45
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Witaj,
czy zainteresuj± Ciebie takie reprinty kart pocztowych?
Poni¿ej otwarcie przystani wio¶larskiej na Rybakach Kraków 1895 r. Cz³onkowie OWSK (Oddzia³ Wio¶larski "Soko³a Krakowskiego).
Na samym dole - cz³onkowie WTW Warszawskiego Towarzystwa Wio¶larskiego w pierwszych mundurach klubowych, 1884 r. Wszyscy wymienieni z imienia i nazwiska.
DSCN5226.JPG
Plik ¶ci±gniêto 0 raz(y) 110.44 KB
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-10-25, 19:04
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Ze wszystkimi siê przywitasz zaraz
Co kolekcjonujesz?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum