A¿ w tych tematach wynik zero.
Po tym, stwarzam nowy temat.
W niej bêdê wystawia³ obraz obecnych u mnie banknotów ró¿nych krajów. Proponujê te banknoty ró¿nych krajów na wymianê. Wymiana na banknoty Polski czy drugich krajów. Szukam te banknoty, których nie ma u mnie w kolekcji. Proponujcie. Rozpatrzê i omówiê wszystkie wasze propozycje.
Banknotów u mnie du¿o. Wystawiaæ obraz banknotów bêdê po trochê. Kto zainteresuje siê, piszcie. Przy¶lê spis wszystkich swoich banknotów.
Rozpoczynam z banknotów Angoli.
Wys³any: 2017-01-15, 11:35
Rodzaj kolekcji: banknoty, monety
Nie my¶lê ¿e dla polskich kolekcjonerów banknotów, banknoty Bi³orusi s± deficytem, ale ednak ... .
Raptem komu to понадобятся takie banknoty... .
Wys³any: 2017-01-15, 15:59
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Czy to zaj±c?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-02-11, 21:53
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Zdecydowanie drogi.
I z szyszakiem husarskim. Jak w logo Muzeum Wojska Polskiego
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum