Kolekcja liczy obecnie oko³o 6500 obiektów - z tego 5400 to same komiksy, czasopisma komiksowe i ksi±¿ki.
Do oddania mam du¿o kopertek i zawieszek herbacianych oraz ulotek filmowych - kiedy¶ je zbiera³em, teraz zdecydowa³em, ¿e nie mam ich ju¿ gdzie przechowywaæ.
Ostatnio zmieniony przez Anzelm 2019-03-28, 13:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zagraniczne te¿ ale g³ównie polskie wydania. Komiksowo w sensie starego dodatku do Gazety Wyborczej? Nie mam jeszcze kompletu wiêc na pewno siê dogadamy :)
Wys³any: 2019-04-02, 23:42
Rodzaj kolekcji: autografy, komiksy, pocztówki i przedmioty z Ostro³êk±
Witaj Anzelm - wreszcie kto¶, kto zainteresowany jest komiksem Mam trochê komiksów na zbyciu, jakie¶ autografy twórców komiksu te¿ by siê znalaz³y
Wys³any: 2019-04-03, 12:41
Rodzaj kolekcji: autografy, komiksy, pocztówki i przedmioty z Ostro³êk±
Listy komiksów jeszcze nie mam, bo zabieram siê w³a¶nie za reorganizacjê kolekcji i decyzjê, co zostawiam, a czego siê pozbywam🙂
A je¶li chodzi o autografy, to takie mam duble:
Christa Janusz Papier wizytówkowy 9x13
Le¶niak Tomasz Lew Kartka w kratkê ok. A5 (z odrêcznym rysunkiem Je¿a Jerzego i ded. Dla Staszka)
Lutczyn Edward Papier wizytówkowy 9x13
Odija Daniel Zdjêcie mat. 10x15
Sadurski Szczepan Papier wizytówkowy 9x13
Stefaniec Wojciech Zdjêcie mat. 10x15
Alessandra Joël Zdjêcie mat. 10x15 2 szt. (z ded. Staszek)
Bisley Simon Zdjêcie mat. 10x15 4 szt., komiks Lobo z autografem
Grindberg Tom Zdjêcie mat. 10x15
Jaromir 99 Zdjêcie mat. 10x15
Lee Jim Zdjêcie mat. 10x15 2 szt., komiksy (Wild Cats, Punisher) 6 szt.
Manara Milo Zdjêcie mat. 10x15 2 szt.
Marvano Zdjêcie mat. 10x15 2 szt.
McCloud Scott Zdjêcie mat. 10x15 2 szt.
Rudis Jaroslav Zdjêcie mat. 10x15
Rudis Jaroslav, Jaromir 99 Zdjêcie mat. 10x15 2 szt.
Tubin Paul Zdjêcie mat. 10x15
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluñskiej /Wieluñ,Wieruszów,Praszka,Boles³awiec,Dzia³oszyn,Osjaków,Bia³a,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,O¿arów,£ubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum