Wys³any: 2012-05-29, 03:55 Album na etykiety i kapsle
Witam.
Moja chêæ do zbieranie etykiet i kapsli od piw wziê³a siê od tego, ¿e zaczynam co raz czê¶ciej zostawiaæ sobie przeró¿ne rzeczy na pami±tke (butelki, podpisy, itp.). Zdecydowa³em siê na zbieranie etykietek (wszystkich 3) i kapsli od butelek.
Ale co do tematu. Poszukuje jakiegos albumu/klasera na te atykiety. W sumie wygl±da³o by to tak: 3 etykietki na jednej stronie i kapsel. Nie chce tego przyklejaæ tylko wsadzaæ od jakis folijek bo z ty³u etykietek mam date spo¿ycia napoju (Taki ma³y sensyment )
Wys³any: 2012-05-29, 14:01
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Czyli pozostaje Tobie w³asnorêczne zgrzanie foliówek A4
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Go¶æ
Wys³any: 2012-05-29, 17:17
Tylko ¿e w tych foliówkach bêd± siê wala³y te etykiety, my¶la³em nad jakimis kieszonkami gdzie móg³bym to wsadziæ.
Wys³any: 2012-05-29, 18:46
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Dok³adnie - zgrza³by¶ rade³kiem odpowiednie kieszonki
I nic by siê nie wala³o - jak by¶ chcia³ móg³by¶ nawet zgrzaæ je ze wszystkich stron i nic by nie wypada³o (choæ wtedy te¿ nie da³oby ich by³o wyj±æ).
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum