Wys³any: 2011-03-05, 07:33 90boston Rodzaj kolekcji: Zbieram naklejki
Witam wszystkich. :)
Poszukujê naklejek ró¿nej ma¶ci, przede wszystkim:
-z logo firm sportowych, motoryzacyjnych i innych
-jakiekolwiek, które mi wpadn± w oko, ale nie z Panini ani typu naklejek z rogalików albo chipsów. :)
Poszukujê równie¿ gad¿etów marki FOX Racing Company i Alpinestars.
W zamian oferujê:
-bilety miesiêczne ZGK Cieszyn
-na pewno znajd± siê jakie¶ d³ugopisy
-metki z ubrañ
-pewnie wyszperam jakie¶ kalendarzyki
-przewodniki, mapki, informatory g³ównie z USA
-bilety wstêpu ró¿ne, mam kilka
-w przypadku czego¶, na czym mi bardzo zale¿y, mogê oddaæ etykietki z piw nówki, nie u¿ywane z Kompanii Piwowarskiej
-jako ¿e mieszkam przy granicy z Czechami mogê zaoferowaæ rzeczy z Czech- opakowania z czekolad, ulotki, cokolwiek. Najlepiej napisaæ i spytaæ. :)
Wys³any: 2011-03-13, 20:42
Rodzaj kolekcji: Zbieram naklejki
Podajê link do zdjêæ mojej kolekcji naklejek na Facebooku.
Mogê siê powymieniaæ za te naklejki, które wystêpuj± w liczbie mnogiej, wiêc proszê pytaæ. :)
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Go¶æ
Wys³any: 2011-05-15, 14:49
witam
kolekcjonuje bilety pilkarskie z europejskich pucharow i narodowych reprezentacji, na wymiane mam duzo biletow, programy, magazyny i inne
[email protected]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum