Wysłany: 2009-02-27, 16:34 xochi Rodzaj kolekcji: filatelistyka
Witam serdecznie wszystkie bratnie dusze!
Jestem kolekcjonerką od urodzenia, czyli od.... ponad 50-ciu lat. Zbierałam już prawie wszystko i większość kolekcji leży gdzieś po kątach. Odkryłam wasz kącik i pomyślałam, że może uda mi się kogoś uszczęśliwić. Zrobiłam parę zdjęć moich kolekcji.
Są to tylko fragmenty, jeżeli będzie zainteresowanie dam więcej. Jest tego duuuuuuuuuuużo!!! Problem polega na tym, że na wymianę interesują mnie tylko znaczki pocztowe ewentualnie książki lub filmy polskiej klasyki.
pozdrawiam xochi
p.s. Zdjecia zrobilam, ale nie wiem jak je wstawic. Kto pomoze?
Ostatnio zmieniony przez xochi 2009-02-27, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2009-02-27, 17:11
Witaj na forum!
Jakbyś znalazła jakieś podstawki piwne z Polski lub chusty na głowe, albo wstępy do parków narodowych i krajobrazowych (taki kartonik, lub wielkość pocztówki) to byłoby fajnie.
Do zdjęć polecam niezależny serwis: http://imageshack.us/ wgrywasz tam zdjęcie a potem wstawia się link na forum i wszystko widać, nie obciążasz tym samym limitu załączników na forum
Powodzenia w powiększeniu kolekcji!
Pozdrawiam,
Karina
Przynajmniej nie wyskakuje przy tym milion durnych reklam tylko samo zdjęcie. innym też to polecam i szczerze się dziwię, że wszyscy tu z imageshacka korzystają. W razie problemów mogę wysłać krótką instrukcję na pw.
pozdro
Chodzi o to, że jak chcę pokazać zdjęcie to pokazuję tylko zdjęcie, a nie zdjęcie z pakietem reklam.
Czasem może warto posmakować czegoś nowego, a nie być jak przysłowiowa niezmieniająca poglądów krowa.
pozdro
Wysłany: 2009-02-27, 20:31
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrętki polskie, zawieszki od herbaty
Tylko - zdjecia zostawiaj w wiekszej rozdzielczosci, aby bylo widac co na nich jest I oczywiscie mozesz tez wrzucac je bezposrednio na forum, jako zalaczniki.
Wysłany: 2009-03-01, 18:43
Rodzaj kolekcji: zakładki do książek
A ja po prostu wstawiam zdjęcia jako załączniki. Wystarczy miec fotkę na swoim komputerze i skorzystać z okienek pod spodem wiadomosci : przeglądaj, dodaj załącznik i już. Zdjęcia są od razu widoczne, nie trzeba otwierac nowego okna
_________________ Zbieram zakładki do książek. Mam już ponad 13 000 sztuk. Zapraszam na moją stronę : http://zakladki.fm.interia.pl
Wysłany: 2009-03-03, 09:52
Rodzaj kolekcji: filatelistyka
Mam rowniez ciekawe paragony. Z roznych krajow. Jak sie uzbriosz w cierpliwosc, to znajde cos dla Ciebie. Chwilowo jestem juz tak zarzucona propozycjami, ze zaczynam tracic rozeznanie: KTO, CO i ZA CO. Ale zanotuje Twoje pierwszenstwo do paragonow!
Zglosze sie
xochi
Gość
Wysłany: 2009-03-03, 09:56
hhe ja wlasnie ciagle czekam na odp ktora zadalam na poczatku watku :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum