Wysłany: 2013-06-28, 18:11 Wymienię wizytówki na bilety komunikacji miejskiej Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Wymienię wizytówki ilość się co jakiś czas powiększa.
Wymienię na bilety komunikacji miejskiej, jednorazowe, miesięczne, karnety itp
Mogą być też dodatkowo bilety pkp
Wysłany: 2013-11-05, 18:05
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Uzbierała sie kolejna porcja wizytówek. Ktoś chętny aby się ze mną wymienić ?
W zamian przyjmę bilety wszelkiego rodzaju - komunikacji miejskiej, pkp i może bilety wstępu też, a także wizytówki hodowców kotów z kotami ;D
Wysłany: 2013-12-21, 12:03
Ktoś chętny na wymianę ? Ciągle przybywają mi nowe wizytówki, chętnie komuś wyślę 50, 100, 150 a nawet więcej wizytówek oczywiście w zależności od jakości i ilości biletów.
Niech się ktoś zgłosi, bo już nie mam gdzie ich trzymac ;D
Wysłany: 2014-03-25, 20:57
Rodzaj kolekcji: Wizytówki, dzbanki porcelanowe
Przygotowałam do wysłania niewielką ilość biletów zielonogórskich, chętnie przyjmę trochę wizytówek. Jeśli mogę wybierać, to interesują mnie związane z medycyną, ręcznym wyrobem bożuterii i ozdób, firm ogrodniczych, kwiaciarni, hodowli kotów i psów rasowych, a potem już dowolnie :)
Wysłany: 2014-03-25, 21:15
Super.
NA pewno coś się dla Pani znajdzie.
Wizytówki z ręcznym wyrobem biżuterii to mam na pewno, firmy ogrodnicze też, może i z medycyny tez się coś znajdzie. Hodowli i hodowców kotów sama szukam a na wymiane nie mam.
Wysłany: 2014-03-25, 22:20
Rodzaj kolekcji: Wizytówki, dzbanki porcelanowe
Jest w Olkuszu klub Nietoperz, wizytówkę - kartę klubową specjalnie dla Kowalsika odłożyłam ! (Pewnie jednego kota dostanę)
Te dwie z Pętli Boryszyńskiej tez jeszcze mam, ale one nie zachwycają, nietoperze są gdzieś na trzecim planie.
_________________ Euphorbia
Ostatnio zmieniony przez EUPHORBIA 2014-03-25, 22:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum