Wysłany: 2017-01-07, 21:58
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Słabe fotki.
Co chcesz z tym zrobić?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-01-09, 11:16
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
Nie wiem, czy ten highslide się zepsuł, czy to miniaturka zamiast zdjęcia. Ciężko ocenić co to, jeśli byśmy w ogóle chcieli, bo chyba mieliśmy nie wpuszczać rejestrujących się tylko po identyfikację.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2018-03-04, 10:42
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Afrodyta.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2018-03-04, 15:46
1. Trzeba założyć swój temat a nie wrzucamy do czyjegoś zapytanie.
2. Dać lepsze zdjęcie - większej rozdzielczości.
3. Nie przekręcamy monitorów - przekręcamy zdjęcia aby widzieć wszystko w pionie
Wysłany: 2018-03-05, 12:21
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
To musi być gdzieś napisane na spodzie np. A zdjęcie się wcale nie powiększa.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2020-05-08, 13:12
Rodzaj kolekcji: autografy
Jest to prawdopodobnie odważnik wzorcowy.Służy on do sprawdzania wag w dowolnym przedsiębiorstwie lub firmie. Żle dzialająca waga może doprowadzić do dużych strat ,pomyłek. Ten odważnik ma temu zapobiec.
Ponadto zauważyłem skrót MS. Jest on używany w tzw. kalibracji odważnika,więc jest duże prawdopodobienstwo,że to ten przedmiot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum