Wysłany: 2013-09-10, 06:50 Własna strona www Rodzaj kolekcji: Banknoty z całego świata
Witam wszystkich forumowiczów.
Chciałem zaprosić do odwiedzenia mojej strony internetowej, którą niedawno udało się ukończyć. Graficznie nie wygląda jeszcze najlepiej ale udało się w 100% dodać wszystkie państwa i skany banknotów z kolekcji, którą posiadam i rozwijam.
Zapraszam do odwiedzania:
www.banknotesmaniac.cba.pl
Wysłany: 2013-09-10, 19:23
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Gratuluję zacięcia i zaangażowania
Życzę wytrwałości i rozwoju strony!
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2013-09-10, 19:37
Rodzaj kolekcji: Banknoty świata, 2 NG, Programy, odznaki Kolejarza Opole, Orlik Opole
Witaj
Gratuluję strrony, ale proponuje zmienić czcionkę (pogrubienie) tekstu " Witam na stronie poświęconej mojemu hobby
Banknoty to moja pasja, której poświęciłem już kilka ładnych lat oraz zaangażowania.... itd "będzie bardziej czytelna - a teraz idę przeglądać dalej :)
Wysłany: 2013-09-10, 20:35
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Witaj.
Świetna stronka, mi również bardzo się podoba.
Ciekawe jest to że poza wizualizacją swoich walorów, podajesz również dokładną lokalizację oraz krótkie acz treściwe informacje na temat państwa z którego pochodzą dane banknoty.
To jest pomysł!
Gratuluję i życzę dalszego uzupełniania kolekcji.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Czy prezentujesz na niej całą swoją kolekcję? Może można by dzięki tej stronie zauważyć, jakich banknotów poszukujesz i dać znać, jakby coś znalazłoby się?
_________________ "Nie do wiary, jak często sytuacje zmuszają ludzi do robienia tego, co chcieliby naprawdę robić."
Agatha Christie
Wysłany: 2013-09-14, 08:38
Rodzaj kolekcji: Banknoty z całego świata
Dziękuję wszystkim za opinie, każda się liczy
@Carycek1
Na stronie jest zaprezentowana cała kolekcja i jest aktualizowana w momencie kiedy pojawią się nowe okazy w zbiorze.
Poszukuję wszystkich banknotów których nie mam jeszcze, tak najłatwiej to określić
_________________ Banknotes Maniac !!
Addam24 [Usunięty]
Wysłany: 2014-06-17, 08:48
Ja niedługo zamieszczę swoją kolekcję znaczków.Muszę jedynie dobrze je poukładać.Już mam ich 3000k wiec jest co robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum