Wysłany: 2020-02-13, 04:52
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
To się cieszę.
Przesyłki nie awizowałem, ale o tych otwieraczach wiedziałeś
Uaktualnij je, proszę, w twojej bazie internetowej do dalszych poszukiwań.
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2020-02-14, 04:59
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
wiwern napisał/a:
Dziękuję za prezenty, bo trudno nazwać wymianą
To ciekawe w jakim celu wysyłasz mi zdjęcia korków
Robert Byrne (°ᴥ°)
Ostatnio zmieniony przez warczp 2020-12-14, 04:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2020-03-29, 09:54
Rodzaj kolekcji: stare święte obrazki (postaci świętych, sanktuaria z elementami krajobrazu, "koronkowe"), wszystkie, również nowe, obrazki ze św. Małgorzatami (bez Alacoque), "ogonki" od torebek herbacianych, wszystko z wyjątkiem płyt i kaset, związane
Wysłany: 2020-03-29, 12:46
Jaki ładny! Dzięki!
I w moich ulubionych kolorach - trikolorek
Chyba jednak cena mnie trochę powstrzyma...
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: 2020-03-29, 16:02
Rodzaj kolekcji: autografy
Założe się,że więcej wydajesz na korespondencję w miesiącu. Sześć dych za coś fajnego, co może być ozdobą kolekcji to taka straszna cena? Sam bym go kupił,ale niestety zbierał by tylko kurz a zbieram niestety tylko autografy.
Wysłany: 2020-12-12, 16:36
Rodzaj kolekcji: Zbieram widokówki z miastem Radomsko (Noworadomsk). Szukam kapsli piwnych z motywem gwiazdy i kart z Jokerem.
Dziękuję za udaną wymianę i miłą korespondencję e-mail :)
Zawieszki z herbaty (z sentencjami) oprawię w passe-partout i powieszę w kuchni na ścianie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum