Wysłany: 2018-09-23, 16:37
Rodzaj kolekcji: Monety Euro z różnych krajów, 2 NG, Programy Kolejarza Opole, Orlik Opole
Pieczątki mnie interesują, ale zdobyte osobiście. A rodzaj kolekcji chyba nadal widnieje w opisie ?. A ogólnie interesują Cię te zawieszki ?
_________________ Jeżeli jest coś co Cię interesuje, a nie masz rzeczy na wymianę nie martw się - daj znać - umówimy się na wpłatę na konto Fundacji Słoneczko 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 z dopiskiem - Na rehabilitację Joanny Ramus - 11/R
Wysłany: 2018-09-23, 19:05
Rodzaj kolekcji: Monety Euro z różnych krajów, 2 NG, Programy Kolejarza Opole, Orlik Opole
Nie szkodzi, może kiedyś będziesz miał i wtedy się zrewanżujesz. Prześlij mi na priv adres
_________________ Jeżeli jest coś co Cię interesuje, a nie masz rzeczy na wymianę nie martw się - daj znać - umówimy się na wpłatę na konto Fundacji Słoneczko 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 z dopiskiem - Na rehabilitację Joanny Ramus - 11/R
Gość
Wysłany: 2018-11-07, 20:03
Czy można Ci wysłać około setki sztuk (nie sortowanych) ?
Wysłany: 2018-11-07, 20:04
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Cytat:
Czy można Ci wysłać około setki sztuk (nie sortowanych) ?
Ten Gość to ja.
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wysłany: 2018-12-12, 23:48
Takie (jednakowe):
Lipton1.jpg
Plik ściągnięto 647 raz(y) 4,81 KB
Lipton2.jpg
Plik ściągnięto 647 raz(y) 3,33 KB
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wysłany: 2019-01-28, 22:38
To są już nowe czy jeszcze stare (Lidl)?
Lipton_zapytanie.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 33,44 KB
Wysłany: 2019-01-29, 19:37
OK, dużo tego nie mam ale wyślę razem z jogurtami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum