Wysłany: 2018-10-07, 14:38 [Want] Tazo B-daman (Crunchips) Rodzaj kolekcji: tazo
Siemka :)
poszukuje brakujących do mojej kolekcji tazo z serii B-daman, która była dostępna w chipsach Crunchips. W załącznikach dodaje te, które aktualnie posiadam. Mam dużo rzeczy na wymianę więc na pewno się dogadamy :)
Stan na dzień 03.11.2018
Ostatnio zmieniony przez Osiek92 2018-11-03, 14:34, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2019-06-12, 19:34
Rodzaj kolekcji: Dodatki do chipsów, karty telefoniczne, miniaturki alkoholowe, Playstation i MARVEL
Ładnie to wszystko wygląda i właśnie też mam zamiar wszystko powkładać do takich koszulek. Lub dorwać specjalne albumy do niektórych serii, tak jak np. udało mi się wyrwać do kart Dragon Balla.
Wysłany: 2019-06-12, 20:15
Rodzaj kolekcji: Dodatki do chipsów, karty telefoniczne, miniaturki alkoholowe, Playstation i MARVEL
110zł z kartami. Tylko to nie jest oryginalny tylko fachowo robiony, do końca tygodnia powinienem go mieć. Jeśli jesteś zainteresowany to zrobię Ci szczegółowe zdjęcia i dam kontakt. Masz tu miej więcej podgląd:
Wysłany: 2019-06-12, 20:22
Rodzaj kolekcji: Dragon ball chio
110 to taniocha.
Radzik napisał/a:
Lub dorwać specjalne albumy do niektórych serii
Mam w prywatnej kolekcji areny do beyblade spinner dwie różne, ja mam te krążki w segregatorze więc w sumie areny są mi zbędne: http://pokazywarka.pl/6851fv/
niestety nie mam pojęcia ile sztuk wynosi pełna kolekcja tych tazo, przekopałem trochę internetu ale nic to nie dało. Na chwilę obecną nie spotkałem się z innymi niż te co posiadam. Obstawiam, że na pewno są jeszcze 4 (na ostatnim zdj są na pewno braki) i być może z nimi to jużby była pełna kolekcja ale głowy nie dam sobie uciąć ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum