Wiek: 39 Posty: 392 Skąd: Jaworzno <-> Kraków <-> Jordanów
Wysłany: 2017-12-21, 16:24 [Want] Stikeez - Star Wars, Smerfy, Warzywa, Zwierzęta Rodzaj kolekcji: Rysie
Hej
Razem z moimi dzieciakami wciągnęliśmy się w zbieranie Stikeezów Star Wars z Lidla. Oczywiście trochę za późno no i akcja się skończyła, a my w lesie. No bo też i zbieramy ambitnie na trzy albumy. Jeśli ma ktoś jakieś na wymianę to bardzo proszę o info.
Poszukujemy:
Pierwszy zestaw: udało się skompletować
Drugi zestaw: Pilot Myśliwca Tie
Trzeci zestaw: Pilot Myśliwca Tie, Admirał Ackbar
Poprzednie edycje Stikeezów też pewnie by mnie interesowały, a w szczególności albumy - bo nie mam ani, do smerfów ani do warzyw&owoców, a tym bardziej do zwierząt.
Co do samych figurek to brakuje mi:
Smerfy: Ciamajda, Łasuch
Warzywa i owce: Ananas, Banan, Ogórek, Pomidor, Sałata
Zwierzęta: WSZYSTKIE (oprócz delfina, kaczki, żółwia, krowy, żyrafy, hipopotama, słonia, kota, fioletowego zębatego potworka, różowego jeżowego, różowego z białą twarzą)
Wysłany: 2018-01-04, 10:21
Rodzaj kolekcji: Rysie
Sorry za długą przerwę i nieobecność. Sam w to nie wierzę ale nie sprawdzałem poczty przez prawie 2 tygodnie! Odpoczywałem
Koleżanka z pracy dostarczyła mi sporą ilość smerfów więc moje braki ograniczyły się w tym zakresie tylko do trzech sztuk. Oto zdjęcie tych brakujących. Gdybyś na półkach u dzieci trafił na niepotrzebny album do smerfów czy warzyw to bardzo by mi zależało. To co widać na zdjęciu to nie mój zbiór a jedynie prtzykładowa fotka z netu.
Wysłany: 2018-01-15, 07:04
Przepraszam Wszystkich za brak odpowiedzi - musiałem przegapić informację o odpowiedzi w temacie, a kolejne powiadomienia nie przychodzą dopóki nie przeczyta się tych wcześniejszych...
Wieczorem sprawdzę na czym stoję bo ostatnio koleżanka przyniosła mi trochę stik'ów.
Kasiucha - myślę że znajdę u siebie coś z listy braków Twojego syna.
Wysłany: 2018-01-19, 09:48
Kasiucha - w międzyczasie zdobyłem już te dwie figurki, które dla mnie odłożyłaś więc nie będę ich potrzebował. Jeśli chodzi o braki w figurkach Twojego syna, to miałbym tylko Kylo Ren oraz wkrótce będę miał Max Rebo. Miałabyś coś z warzyw lub smerfów? Listę braków dodałem w pierwszym poście.
Wysłany: 2018-01-19, 13:51
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
lynx007 napisał/a:
Kasiucha - w międzyczasie zdobyłem już te dwie figurki, które dla mnie odłożyłaś więc nie będę ich potrzebował. Jeśli chodzi o braki w figurkach Twojego syna, to miałbym tylko Kylo Ren oraz wkrótce będę miał Max Rebo. Miałabyś coś z warzyw lub smerfów? Listę braków dodałem w pierwszym poście.
Niestety z tych wcześniejszych edycji nie mamy nic podwójnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum