Wysłany: 2016-10-22, 16:28 [Want] Karty piłkarze Top Star - Szukam Rodzaj kolekcji: Obrazki z gum do żucia, papierki po cukierkach
Witam, poszukuje takich kart : http://wrappers.ru/?act=c...m=coll&id=5527 Może któryś ze zbieraczy kart piłkarskich uchował gdzieś takie przez lata.\
Brakuje mi do kompletu 12szt. w zamian mogę zaoferować podwójne z tej serii lub inne. Posiadam też na wymianę karty football stars firmy Akas kolor zielony, zółty oraz karty football 1990 wszystkie trzy serie ( niebieska, zielona, czerwona ). Mogę takie karty wymienić tylko za karty wskazane w linku. Ewentualnie mogę znaleźć coś innego.
Ostatnio zmieniony przez teko21 2020-10-25, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2020-02-22, 21:52
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, długopisy, 2 zł NG, pudełka od zapałek,
a próbowałeś zadzwonić albo napisać do tej Firmy ?
TOPSTAR sp. z o.o. Poznańska 355 08-850 Płochocin
tel. 722 55 71
Skoro trzeba było zebrać 30 i do nich wysłać może gdzieś to nadal trzymają.
A jeśli już nie istnieje to spróbować się tam przejechać może da radę tam wejść i poszukać w firmie.
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, długopisów, szklanek, kufli, 2zł NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytać może akurat mam to czego szukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum