Witam
Od kilku tygodni w sklepach można ponownie znaleźć cyrkowe ulotki. Poszukuję wszystkich, które ukazały się w tym roku.
Zapraszam do wymiany.
Ostatnio zmieniony przez Kasiucha 2019-03-08, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Kliknij "o mnie", a dowiesz się więcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Wysłany: 2019-05-14, 18:39
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
A taki zapewne masz? A przy okazji - znalazłem dwa dowcipy cyrkowe na wycinkach /nie chciało mi się przepisywać /. Może to będzie początek nowego działu w Twojej kolekcji?
Cyrkowy_z_dowcipami.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 158,09 KB
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Ostatnio zmieniony przez gilus32 2019-05-14, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum