Wysłany: 2009-02-08, 21:44 viator Rodzaj kolekcji: plakietki z PP na Jasną Górę
Witam. Słowo o moich zainteresowaniach: zbieram przede wszystkim plakietki - przypinki z pieszych pielgrzymek na Jasną Górę - również z pielgrzymek innych niż piesze i innych niż jasnogórskie.
Zbieram również plakietki o tematyce piwnej oraz z Janem Pawłem II.
Poza plakietkami zbieram również kapsle i piny o tematyce piwnej. Pozdrawiam, życząc wszystkim bogatych zbiorów. Marcin
Wysłany: 2009-02-09, 10:19
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
Witaj na forum!
Mam trochę pinów piwnych głównie z Tyskiego, jeśli byłbyś zainteresowany to możemy się wymienić jakbyś coś znalazł dla mnie
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2009-02-11, 08:54
Rodzaj kolekcji: plakietki z PP na Jasną Górę
Pinów Tyskich mam 30 rodzajów, ale zawsze znajdą sie takie, których nie mam. Mogę zaoferować podstawki piwne, które niegdyś zbierałem , inne plakietki i oczywiście kapselki :)
_________________ www.kolekcje-kariny.cba.pl -- > chusty na glowe/bandany ze znanym logo, podstawki polskie, podstawki FOSTER'S, karty tel.( ze zwierzętami, widokami, miastami, zabytkami), butelki po alkoholach z pieczęcią i karty wstępu z PN i PK
Wysłany: 2009-02-12, 22:23
Rodzaj kolekcji: plakietki z PP na Jasną Górę
Mam te wszystkie - ale wystawiłaś chusty - jakby można było - tę z Corony Extra i moze z czaszką bym wymienił ( podaj proszę jakich polskich podstawek szukasz ...)
Wysłany: 2009-02-13, 08:09
Rodzaj kolekcji: Podstawki piwne polskie, chusty ze znanym logo // bandanas
Jakie szukam? mam je wystawione na browar.biz, nie wiem czy jesteś tam zalogowany? bo trzeba mieć konto tam by oglądać galerie.
Ale mam też inne rozwiązanie - mogę podać co już MAM i sprawdzisz to ze swoim stanem podstawek. Wszystko znajduję się na mojej stronce WWW: http://kolekcje-kariny.cba.pl/podstawki.html - podstawki są podzielone wg. browarów i miast.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość
Karina
Wysłany: 2011-02-02, 12:26 Przypinki z Pielgrzymek Rodzaj kolekcji: Święte obrazki
Witam,
Mam na wymianę przypinki z pielgrzymek zamieściłam zdjęcie w znaczkach i Pinach.
Jeśli jest pan zainteresowany wymianą na św. obrazki z kolędy, prymicji itp...to proszę o kontakt
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum