Wysłany: 2011-09-06, 14:26 V Giełda Biletów i Pamiątek Komunikacji Miejskiej Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
V Giełda Biletów i Pamiątek Komunikacji Miejskiej
Serdecznie zapraszamy na V Giełdę Biletów i Pamiątek Komunikacji Miejskiej, która odbędzie się w naszym Muzeum w sobotę 17 września 2011 roku. Podczas Giełdy będzie można wystawić swoje zbiory na specjalnie przygotowanych stanowiskach.
Godziny otwarcia giełdy: 8.00 - 14.00
Cena wykupu stanowiska: 6,00
Ceny biletów wstępu dla zwiedzających: 2,40 zł /1,20 zł
Podczas giełdy zostanie rozstrzygnięty konkurs na najcenniejszą pamiątkę związaną z komunikacją miejską.
Wysłany: 2011-09-06, 16:12
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
beatkaaa119922, wasze Muzeum MPK posiada jakieś odznaki?
Przepraszam że ja tak z inne beczki...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2011-09-06, 20:19
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
domimuseums, nie mam zielonego pojęcia, wogóle u nas nie ma muzeum mpk, jest tylko muzeum motoryzacji i techniki, podobno jest tam o komunikacji, ale nigdy nie byłam
Wysłany: 2011-09-06, 21:09
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Teraz załapałem To w takim razie jeśli ktoś będzie w tym Muzeum Komunikacji Miejskiej MPK w Łodzi to proszę sprawdźcie czy maja jakieś odznaki/przypinki i ewentualnie weźcie dla mnie jakieś - może być każda inna. Na pewno znajdę jakieś ciekawe bilety
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum