Wysłany: 2009-11-22, 12:22 Ukryte forum... Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrętki polskie, zawieszki od herbaty
Dlaczego niezarejestrowani nie widza forum? Moim zdaniem jest to niedobre...
Po pierwsze wymuszamy jakby na ludziach, zeby sie zarejestrowali, a chyba nie jest nasza ambicja miec najwiecej uzytkownikow na swiecie, a po drugie wiele osob daje link do swoich tematow tu i owdzie, i wyglada to nieladnie, jak sie trzeba zarejestrowac, aby zobaczyc...
Postuluje, aby kazdy mogl przeczytac, obejrzec zalaczniki... I tyle.
Problem jest z jakimś konkretnym działem? Sprawdziłem i wszystkie fora oprócz Moderacji są ustawione na widoczność, czytanie i ściąganie załączników dla wszystkich. Sprawdziłem też wyrywkowo kilka działów nie będąc zalogowanym i także wszystko działa.
Wysłany: 2009-11-22, 16:55
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrętki polskie, zawieszki od herbaty
Sorry Nie wiem czemu, ale jak sie loguje w pracy, to nie widze forum podstawowego, czyli wymiana...Prawdze jak bede w biurze - moze kiedys zwinalem i komp pamieta taki nierozwazny ruch.
Wysłany: 2013-02-15, 11:15
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Zauważyłem że po synchronizacji, jak jestem niezalogowany to nie mogę wejść w poszczególne tematy choć do działów mogę zaglądać tych które mają podział na inne kategorie.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Może to wina mojego łącza w pracy. Sprawdzałem na kilku przeglądarkach w różnych pulpitach - jeden mamy zdalny. Sprawdzę jeszcze w domu w kilku przeglądarkach.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2013-02-15, 23:41
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Sprawdziłem - w domu mam taki sam problem. Wychodzi na to że "goście" nie mogą oglądać tematów a jednak jak zaglądam na bieżący stan to zawsze jest kilku osób niezarejestrowanych.
Zauważyłem jeszcze jedną zgodność. Do żadnego tematu niezalogowany nie wejdę ze strony głównej, jeśli jednak otwieram collections.pl z jakiegoś linka z maila wchodzę na dany temat nie będą nadal zalogowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum