Wysłany: 2016-07-22, 17:44
Rodzaj kolekcji: banknoty, monety
Oto fotografia moich monet Polski. Jest jeszcze dziesiątka dwa 2 złotych. Jeśli kto to chce rozpatrzyć monety dokładniej, zapytujcie. Pokażę. Mnie interesują takie monety Polski, których nie ma w mojej kolekcji.
Wysłany: 2016-09-08, 19:32
Pierwsza wymiana pocztowych marek na banknoty urzeczywistniła się. Dziś otrzymałem od kolekcjonera z Polski, uczestnika tej strony internetowej wladnos pięć banknotów Polski. Dziękuje.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2016-09-23, 07:21
Dzień dobry. Na znaczki muzeów po raz pierwszy zwróciłem uwagę popatrzawszy wasze znaczki. Może i jest takie w muzeach, lecz u mnie nie ma. Bilety do różnych muzeum, zoo, teatry, oceanaria u mnie są. Oni was interesują?
Wysłany: 2016-09-23, 08:08
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Zbieram tylko odznaki/znaczki z muzeów, zoo, skansenów, byłych łagrów i obożów koncentracyjnych.
Ale bilety takie zbiera betewu.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2016-09-23, 13:21
Rodzaj kolekcji: Stare pocztówki
temir, mam na wymianę sporo monet i banknotów. Posiadasz może na wymianę ciekawe kamienie/minerały? A może masz na wymianę stare pocztówki poniżej 1970 roku? Albo jakieś monety bimetalowe lub okolicznościowe monety z Twojego kraju?
_________________ "Długo wędrowałem, zanim doszedłem do siebie."
Tadeusz Różewicz
Wysłany: 2017-01-05, 16:46
Poprzednia fotografia części mojej kolekcji monet Polski była nie wyraźna. Na tej fotografii dobrze widać część mojej kolekcji. Mnie interesują monety Polski, właśnie tego okresu. I więcej wczesne.
Wysłany: 2017-10-29, 19:22
Dodałem jeszcze jedno ogłoszenie. Ono o pocztowych markach. Proponuję popatrzeć kolekcję pocztowych marek "Lotnictwo i jej historia". Chcę wymienić tę kolekcję na banknoty i monety.
Wysłany: 2018-03-25, 22:05
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Cześć Temir,
czy miałeś już jakąś wymianę na tym forum?
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum