Wysłany: 2020-04-24, 19:09 Stornia Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
No nie wierzę! Taka sympatyczna wymiana, tak szybko zrobiona, a Stornia nie miała jeszcze założonych komentarzy??
To zaraz to nadrabiam!!
Wszystko na najwyższym poziomie!!
Oczywiście PPP - Polecam - Pozdrawiam - Przemek
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2020-10-06, 04:24
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
I dalsza część wymiany.
W tym trudnym dla mnie korkowo czasie wymiana ze Stornią jest jasnym promykiem słońca A właściwie promykami bo otrzymałem sympatyczne pudełko z korkami!
Dziękuję.
Oczywiście PPP - Polecam - Pozdrawiam - Przemek
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: Wczoraj 20:21
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Taki "drobiazg" duuuże pudło z korkami i do tego pocztówka oraz wisiorek z bassetami
Bardzo serdecznie dziękuję!!
20210127_160754.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 260,2 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum