Wysłany: 2015-11-20, 19:55 śpiąca królewna Rodzaj kolekcji: znaczki, przypinki, wagi
Witam
Duszę kolekcjonera odziedziczyłam, ale staram się kontrolować Realizuję się poprzez powiększanie kolekcji osób mi bliskich
W związku z tym interesują mnie: znaczki, monety 2 zł, podstawki do piwa i stare pocztówki zagraniczne, najchętniej czarno-białe (te ostatnie dla mnie).
Na wymianę mam znaczki (się porządkują), pocztówki, torebki/ kopertki herbaciane, smycze, i na pewno trochę innych rzeczy się znajdzie, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Jak tylko zorganizuję zbiory lepiej, wstawię zdjęcia.
Wysłany: 2017-01-07, 19:54
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Miałem okazję poznać Cię osobiście
Ale byłbym ciekaw pomysłu na Twój loginu. Może opisałabyś jego pochodzenie ?
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2017-01-14, 12:17
Rodzaj kolekcji: znaczki, przypinki, wagi
Podjęłam noworoczną próbę uporządkowania kolekcji, rzeczy na wymiany i profilu..
No wiec jeszcze raz
Zbieram, poszukuję, interesują mnie:
- znaczki
- stare wagi (kuchenne, pocztowe), odważniki… mini kolekcja na razie (5 sztuk), zajmuję się także renowacją
- przypinki, pinsy związane z Warszawa, Lublinem (takie klasyki turystyczne) lub wojskowością, nurkowaniem
- płyty, artykuły, książki i inne pamiątki związane z Czesławem Niemenem
- stare pocztówki najchętniej czarno-białe – Warszawa lub Rogoźno Wlkp. (Rogasen) oraz zagraniczne (Paryż, Bruksela, Londyn…)
Wysłany: 2017-01-14, 14:56
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Chętnie bym zobaczyła bilety komunikacji miejskiej.
Mam troche znaczków, ale dawno ich nie aktualizowałam. A jak bym zobaczyła ciekawe bilety to dałoby mi to motywacje do zeskanowania na nowo znaczków :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum